Friday, October 15, 2010 / 8:35 PM
Hey hey,

Hey fucker(!)
yang kaw kate aku rapat nan dye sbb nak rapat  nan kau tu pehal(!)
kaw perasan ke ape?
aku kawan nan ainie tu da lame la weyh...
kaw tak tahu ke dulu kiteorg nie geng kat skola rendah?
sian kaw ent?
ahaha.
jahatnye aku malam nie.
but.
kaw memang bullshit fucker(!)
aku sumpa kaw la weyh.
aku benci kaw.
kaw ingat aku tak tahu ke yang kaw slalu kutuk.
segala yang kaw kutuk aku tu aku tahu la weyh....
kaw jer yang moron sangat
aku terlalu mengasihani kaw la weyh.
ko nak tahu?
aku da lame maafkan EFFA kawan baek kaw tu?
kaw jer yang tak tahu.
kaw tu da la hati busuk.
kaw ingat kaw sorang jer bagos(!)
yes i know korang sume slalu kate aku nie sombong.
i know that.
aku sedar yang aku nie suke wat muke dpn korunk sume.
yang korunk tu asal tak habes habes nak ngadu kat kakak aku?
ade kaitan ke?
bodoe punye orang(!)
nak kutuk pown bia ar FACE TO FACE ent?
tak baek ar blkang blakang....
kaw tu da la x maju..
pastu.
cam lancau(!)
rahsia org sume kaw nak cite.
kaw tak reti nak piki privacy orang ke?
kaw nak aku citer kat orang ke yang kaw pakai sepender warne ape?
you fuckin bullshit+lancau+moron+sangap+sial+celaka=thats what you are
haha.
sori la weyh.
dsbbkan nie space aku so,kaworg x de hak nak wat pape k?
>.<
Lagi satu.
orang skang mane maen surat menyurat..
miskin la weyh.
sian kaw ent?
takut ngan orang macam aku?
ahaha.
prasan lak.
kaw tu ego tinggi nak mati.
aku tahu aku pown macam kaw gak.
tapi sekurang-kurangnye aku cube untuk jadi seorang yang lebey baek dari aku yang dulu la weyh.
dari kaw 2(!)
dari dulu sampai skang aku knal kaw x penah berubah ubah(!)
tetap GEDIK(!)
tapi yang aku tahu.
kaw skang lebey gedik dari dulu.
huh(!)
last word,KAW BULLSHIT la weyh.....

Labels:


.
bio tag misc past
The Lacky Says
Behave yourself here my dear =D
Any freak at this page?
Tell me c(:
Please view this layout in chrome. It doesn't work in internet explorer, sorry.