Saturday, November 20, 2010 / 7:08 AM
Ceh,ceh.Edit blog.

Haha,edit blog rite?
Tapi ta jadi.
Sebab aku ni agak lembap lagi sangap dalam hal-hal mengedit.
Mane la aku reti sangat.
Aku buad nie pong sebab aku jealous tengok blog korang yang cun meletop lagi hot tuh.
Blog aku...
Tengok je
Korang mesti kate 
"eleh,biase jeah.blog aku lagi cun gitu"
Cesst.gile jahat aku nie owh.
BURUK SANGKA
amalan syaitan tuhhh.
jangan-jangan.please stop la B.Cesst.
apelah aku nie.




So,cite pasal edit blog ni.
Aku ade jugak la tuka sikit.
First,aku buang "kaw" punye blog daripada aku punye bloglist tu.
Sbb kaw tamao ent?
So,aku buang.
Fine.
Fullstop.
Ta suke cakap jea.
Aku mesti teros wat nye...
Second,aku tuka lagu.
Lagi skali.
Ntah bape banyak kali tah.
Third,aku buang feedjit.
sbb aku rase bende tu menyemak je.
Na wat ape ent?
bia ar korang lalu pong.
bukan dose pong ent?
Fourth,aku buang page aku.
nie lagi la menyemak.
sbb aku rase korang mesti ta bukak pong ent?
Fifth,aku buang mood aku lak.
sbb aku rase macam malas la na update setiap mase.
nnt nampak macam aku nie nak mencapub jea kan?
HAHAHAHAHAHA.
tah pape tah.
cam sakai jea.
Last,aku rase na Deactivate la aku punye FB.
Aku rase muak ngan FB aku.
Sbb yang munasabah:
1.Sejak akhir-akhir ni ramai sangat orang yang aku ta kenal tego aku.
(aku bukan na poyo keyh?)
2.Aku rase muak ngan FB.
(aku rase FB tuh pong da muak ngan aku kott.)
3.Korang ramai ta ONTHELINE pong mase aku on.
(aku terase gile oh.tatau nape)
4.Aku rase bende tu da ta bawe faedah.
(yeah,na jadi budaa pandai gituu.)
5.Korang piki ar.aku na tido.
HOHOHOHOHOHOHO

K ar.
Salam and have a nice sweet dream korang.
Hope aku dapat bace citer korang yang baru.
SALAM :)

Labels:


.
bio tag misc past
The Lacky Says
Behave yourself here my dear =D
Any freak at this page?
Tell me c(:
Please view this layout in chrome. It doesn't work in internet explorer, sorry.