Sunday, December 19, 2010 / 7:23 PM
My New Friends

1.http://kishmemore.blogsapoty.com
2.http://resepimasakan.blogspot.com
3.http://skyxens.blogspot.com
4.http://resepimasakan.blogspot.com
5.http://kamupenyerihidup.blogpsot.com
6.http://kulinerimasakan.blogspot.com
7.http://photo2you.blogspot.com

Wednesday, December 8, 2010 / 7:27 AM

Salam,Dijaa da tuka blog Dijaa kat 
Harap maklum =D

/ 7:21 AM
Tag lagi dari merekaa =D


ha award neyh cantekk.
tapi maaf Dijaa da jawab sume tuuu.
=D
Dijaa harap Aina tak kesah ye?

Tuesday, November 30, 2010 / 6:56 AM
Wa,lagu barulaa

ahahaha,wa.
Aku rindu sangat cerita Lost In Love nie.
Cerite dye mmg sedey laaa.
Sian dak pompan tuu.
Korang na tengok kea?
gi cari sendiri kat Youtube.
da penoh da cite dye.

Monday, November 29, 2010 / 8:28 AM
Twinkle bell.





Hey,saya sedang obses dengan Tinkerbell yea?
Jangan kacau.
Salam

/ 7:59 AM
Suck Day

Anda diberi amaran keras untuk tidak membaca entry ini.


Ƨαℓαм нαι ρℓʋƨ нɛℓℓσ,Иαмα ƨαʏα Ƨιтι Ƙнα∂ιʝαн βιитι Ĵαмαℓʋ∂∂ιи.Ʋмʋя ƨαʏα 14 тαнʋи.ɛcɛcɛн.ρяσмσтɛ ∂ιяι ℓακ.Ƨɛρακ καиɢ? иακ?!
αнαнαнαнαнαнα.καмʋ ғαнαм αρɛ ακʋ тʋℓιƨ иιɛ?
καℓαʋ тα ғαнαм cαяι ƨɛи∂ιяι.мαℓαƨ иα ɢɛ∂ικ καт ƨιиι.Ɔɛн,ακʋ ммɢ ɢɛ∂ικ ʋи.ℓʋмяαн.καʋ иα καтɛ αρɛ καи? Ƨσ,нσω'ƨ ʏσʋяɛ ∂αʏ?ғιиɛ?нαʌɛ αиʏ тяσʋвℓɛ?яɛɢяɛт ιт ρℓɛαƨɛ.

jangan kate aku ta warning.kat atas tu aku da buad ken?
okey.salam.
have a nice dream.
sleep tight.

/ 1:48 AM
Basahhh... part 2










ahahaha,Ainie,name dye DIDOTT!

/ 1:47 AM
Basahhh... part 1





Lawak sampai pecah pecah perot aku tengok nie weyhhh.

Saturday, November 27, 2010 / 7:21 PM
Harap Maklum

Salam hai plus hello,
Terime kasih sayangg.
Opss,Aiena sayang plus Haziq Comel.
Wa, I miss you la dear nenek.
I miss your twin too!
plus I miss you pakcik!
Terima Kasih yea tag aku.
Nnt kalau aku dapat tag aku tag kamu yea?
Wokeyh,mule soalan pertama:
  
 Apa benda paling penting dalam hidup anda ?

I,My,Me,Mine.

Benda terakhir korang beli pakai duit sendiri.
Makanan kott.hehe.

Di mana tempat perkahwinan dan apa tema perkahwinan korang ?
Ta amek tahu lagi laaa.
Adakah korang sedang bercinta sekarang ?
Ta,ta penah laa.minat camtu jea ade a.

Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang ?
Cis,jangan tanye lagi.
=,='

Novel/buku/majalah terakhir yang korang beli ?
Urgh?da tue.aku ta ingat.

Apa benda paling penting dalam hidup anda ?Antara ayah dan emak korang, mana lagi korang lebih mesra ?
Aku paling penting,aku ta rapat due2.

Namakan orang yang betul betul korang nak jmpe dalam hidup korang.
Nabi Muhammad S.A.W
Allah
Datuk
Nenek
korang na jumpe aku ta?
kahkahkahkahkah
 
Adakah korang basuh baju korang sendiri ?
Ta,washing machine basuh.Dye tengah rajin tuhh.Biarkann.

Di manakah tempat yang betul betul korang nak pergi ?
tandasoal

Pilih satu, cium atau peluk ?
Yo,soalan yukks.ahahaha

Beritahu 3 benda tentang orang yang tag anda.
1.You
2.Are
3.Cute.
tiga rite?
kahkahkahkahkah

5 lagu yang korang suka dan selalu dengar.
Westlife - Fool Again
Westlife - I Lay My Love On You
Westlife - Tonight
Avril Lavigne - I Will Be
Taylor Swift - Speak Now

5 bloggers yang dipertanggungjawabkan untuk jawab tag ini.
Sape yang bace blog aku sila ambil ini yea?
Harap Maklum
Ececeh.Ayat aku cam orang tengah bagi ceramah plak
*perasan



Friday, November 26, 2010 / 3:09 AM




Ha,nampak ta?
kalau ta nampak tu kau mmg butee.
ahahha
Lagi satu.






Aku sukee nie.
Naekkan semangat katekann.
Perasan jeaa.
Ahahhahahaha.
K ar.
agak malas.


Thursday, November 25, 2010 / 6:05 AM
Kak Nisaa.




Ermm.

Serius aku ta kenal dye.

Tapi dye baek laaa.

Pandai plus Cantek tuuu.

Aku jual blog dye jap 


Kan kan?

Comel plak tuu.

Budak Ipoh tapi currently stay at Shah Alam.

Plus.

Aku suke bab entry laku dye.

Pergh begunee tok korang tuuu.

Aku mane la reti bende camtuu weyh..

 Tapi aku sukkee na amek tahu

Ta salah bagi seorang anak dara yang baru na blaja rite.

Oh,ya.

By The Wayy,

Kak Nisa ni umo bape kak?

Cam budak skolah Menengah jea saye tengok.

K ar,malas na babling kat sini.

P/S : Kak Nisaa,ta pekan saye jual blog akak?HEHEHEHEHE.....


Wednesday, November 24, 2010 / 12:55 AM
Malas ah

Hey,hari nie aku malas na update banyak.

Ayat yang last tu mmg  barai habis.
Kalu aku ade kat situ da lame aku like sume yang ade weyhh.
Kah Kah Kah Kah
Wokeyh,sampai sini jeaa.

Tuesday, November 23, 2010 / 7:42 AM
First Award weyh...











Oh,sukenyeee.
Terima kasih Aiena
Ini ialah award pertama yang aku dapat selama aku berblogging nie.
Pergh,mesti bangge kalau nenek aku tahu nie.
Ceh,cam nenek aku kesaa plak.
agagagagaga.
Stop joking here Dijaa.
Okeyh,there is some question including in this award.
So,i must answer it.



First Question

Berikan Satu Nickname untuk saya (Kak Rara) :
Saya rase Kak Rara nie mesti cantek sbb akak pakai Maybelline B.b cream.
Hoo,kaye tuu.Sayee pon pakai SilkyGirl jea oh.


Second Question

Ucapan untuk pemberi Award ini :
Oh Aiena,you nie cute plus kawaii plus comel (bukan same ke maksud dye?)
You nie lagi cun plus cantek plus molek (nie lagi laaa same weyhh)
You,bole I jadi awek you? (aku rase ta bole weyh,sbb dye da ade org nye)
You,I miss you laaa(Ni,serius wokeyh?)


Third Question

Berikan Enam Favourite artis/Singer/Group yg diminati:

Cody Simpson
In-Team
Taylor Swift
Justin Bieber
Saujana
Hijjaz


Last Question

Tag Award ini kepada 10 orang blogger :
















Aku dapat cari tujuh jea.Maaf yea?

/ 12:37 AM
Photographer Terbaik

Salam
Tadi aku jalan-jalan kat satu website ni.
Dye nie seorang Photographer yang terkenal.
Aku ta kesah la kalau korang ta kenal pon.
Kalu korang na kenal tekan ni
Cantek weyhh pic yang dye amekk.
Photographer bertauliah  weyh.
Banyak gambar selebriti yang dye da snap.
Dye ade 13 sets photoshots.
Jeles aku weyhh.
Mimpi kalau aku dapat.
Antara gambar yang dye da snap ialah seperti di bawah:
 She is beautiful like my friend~
 Heliza Helmi!


Aku ta kenal dye.
Takut weyhh~

Monday, November 22, 2010 / 12:58 AM
So,This is my true color

Da dengar lagu baru aku?
Start jea bunyi macam katak oh.
tapi aku sukeee.
Sebab ini nasyidd.
Lagu tentang kawan.
Kami pernah nyanyi nasyid neyh mase aku darjah enam.
I miss that moment.
Seriously,IloveNasyid so much.
Tapi tu cite dulu.
Aku minat pun disebabkan mak aku always pasang nasyid dorang sana sini.
Plus,aku minat In-Team sebab dorang nyanyi nama aku.
So sweet.
Ilikeit.
Dulu aku sampai na hari-hari dengar plus hafal la lagu dorang nie.
Plus plus,dorang nie memang mantop lagi hensem kannn?
 2 in 1 la katekann.
Cukup sifat dalam erti kate laen.
Woah.
I miss them a lot.

Labels:


/ 12:53 AM
SPM = Sijil Pelajaran Malaysia

Ciss,macam aku ta tahu jea maksud SPM tu ape.
Ahahaha.
Maaf,hanya na penohkan tajuk semata.
Tahukan esok SPM?
Mestilah tahuuu.
So,aku na ucapkan semoga berjaya kepada semua SPM Candidates.

   

Semoga berjaya!
Chaiyork!

Sunday, November 21, 2010 / 8:26 PM
Sahabat Blogger Giveaway



Ha,nampak ta tag besaa kat atas tu?
Comel:)
Terima kasih Qila
Ahahaha.nie first tag aku okeyh?
So,maaf kalau ta pandai untuk introduce kepada mereka-mereka yang laen.
Dye kate kene ajak 3 orang kawan.
So,aku tag Ainie,Aiena&Nana.
Senang jea.
Korang copy gambar atas nie then letak link akak tu.
neyh dyee.
mesti letak wokeyh?
Thank you:)

/ 2:13 AM
Jalan-jalan

Tadikan,mase jalan-jalan kat satu belog comel nie kan.
Jumpa satu post dye.
Menarik giler.
belog dye ade kat tepi tuuu.tekan jeah yang tulis
"gula gula menaip"
Back tu the tajuk.
Comel plak tu.
Na tahu ape dyee.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Sila Scroll Down sehingga anda menjumpainya
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Scroll lagiiii
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Sikit jeah lagi
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Dah sampai pongg
haaaaa.
nie lah dhyeeeee.
Camera
nampak pelikkan?
nie la yang korang selalu tengok kat dalam cite-cite korea ke taiwan ke jepun ke.
 Nie untuk bebudak atau stalker kannn?
 Nie pong.Comel oh buah tuuuu..
 Aku na yang nie<3
 Nie ade akak tu.Dye suke yang niee.
Nie adek aku minatt.kott.




comelkan?
aku rase cam na gigit jea bende neyh.
Mmg comel sangat sangat sampai buad aku nanges na bende nie.
Comel sangat sangat sangat!
Sape yang kaye tu bole la belanje aku yea?
K ar,sampai sini jea.
Salam.

.
bio tag misc past
The Lacky Says
Behave yourself here my dear =D
Any freak at this page?
Tell me c(:
Please view this layout in chrome. It doesn't work in internet explorer, sorry.